Χρόνος Προετοιμασίας:
Χρόνος Μαγειρέματος:
Άτομα: Για 10 τεμάχια
Υλικά
125 g νιφάδες βρώμης (1 & 1/4 της κούπας)
250 g ξυνομυζήθρα Κρήτης
2 μικρές ντομάτες
3 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
αλάτι
ρίγανη
Εκτέλεση
Ζυμώνουμε τις νιφάδες βρώμης με τη ξυνομυζήθρα και πλάθουμε 10 μπαλάκια. Τα τοποθετούμε σε μια πιατέλα και τα πατάμε με την παλάμη μας, δίνοντας τους πλατύ σχήμα. Βάζουμε επάνω σε κάθε τεμάχιο τη ντομάτα που έχουμε τρίψει στον τρίφτη, αλάτι, ρίγανη και τα περιχύνουμε με λίγο ελαιόλαδο.