Χρόνος Προετοιμασίας:
Χρόνος Μαγειρέματος:
Άτομα: Για 10 τεμάχια
Υλικά
75 g νιφάδες βρώμης (3/4 της κούπας)
150 g σοκολάτα κουβερτούρα
75 g γλυκό κουταλιού πορτοκάλι ψιλοκομμένο
Εκτέλεση
Λιώνουμε τη σοκολάτα (σε μπεν μαρί) και την ανακατεύουμε με τις νιφάδες βρώμης και το ψιλοκομμένο πορτοκάλι. Τοποθετούμε το μίγμα ανάμεσα σε δύο κομμάτια λαδόχαρτο και το στρώνουμε με τον πλάστη, δίνοντας του τετράγωνο σχήμα πάχους ενός δάχτυλου. Αφαιρούμε το επάνω λαδόχαρτο και κόβουμε με μαχαίρι σε μακρόστενα κομμάτια, όσο είναι ακόμη μαλακό το μίγμα. Χωρίζουμε τα κομμάτια αφού τα αφήσουμε λίγη ώρα να κρυώσουν. Κατά την καλοκαιρινή περίοδο, διατηρούμε τα Bars στο ψυγείο.