Αναζήτηση 
Τι νερό πίνετε?
Προτιμώ εμφιαλωμένο
Πίνω από τη βρύση
Χρησιμοποιώ ένα απλό φίλτρο
Χρησιμοποιώ φίλτρο αντίστροφης όσμωσης
Χρησιμοποιώ φίλτρο με υπεριώδη ακτινοβολία
 
 
Γίνετε ο διαιτολόγος του εαυτού σας!
Τα σεμινάρια διατροφικής εκπαίδευσης έχουν σκοπό να καταρτίσουν και να ενημερώσουν έγκυρα, πάνω σε σημαντικά ζητήματα υγείας, με σημείο αναφοράς πάντα τη διατροφή.

Η πρόληψη, αλλά και η επικουρική αντιμετώπιση πολλών νοσημάτων και καταστάσεων, απαιτούν ιδιαίτερες διατροφικές γνώσεις, με αποτέλεσμα το άτομο να καλείται να γίνει ο διαιτολόγος του εαυτού του.

Μέσα από μια σειρά πρωτοποριακών σεμιναρίων,  ο ενδιαφερόμενος έχει τη δυνατότητα να μάθει να διαχειρίζεται τη διατροφή του προς όφελος της υγείας και της ευεξίας του.

Η μορφή των σεμιναρίων είναι διαδραστική, ο ενδιαφερόμενος συμμετέχει ενεργά, ενώ η μεταδοτικότητα των διατροφικών πληροφοριών γίνεται με ένα πραγματικά μοναδικό τρόπο που συνδέει τη ψυχαγωγία με την εκπαίδευση.  

Οι θεματικές ενότητες των σεμιναρίων και οι χρόνοι διεξαγωγής τους θα ανακοινωθούν από αυτή εδώ την ιστοσελίδα σύντομα.  

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να αποστείλετε email
« επιστροφή
 
Site by ólyvon | incom cms
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια από το διαχειριστή του web site. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα