Αναζήτηση 
Τι νερό πίνετε?
Προτιμώ εμφιαλωμένο
Πίνω από τη βρύση
Χρησιμοποιώ ένα απλό φίλτρο
Χρησιμοποιώ φίλτρο αντίστροφης όσμωσης
Χρησιμοποιώ φίλτρο με υπεριώδη ακτινοβολία
 
Ζεστή σαλάτα με σπαράγγια και ψητό χαλούμι


Χρόνος Προετοιμασίας: 15-20 λεπτά
Χρόνος Μαγειρέματος: 50 λεπτά
Άτομα: 4

Υλικά


2 κουταλιές ελαιόλαδο
32 σπαράγγια ελαφριά βρασμένα
8 φέτες ( 4 ολόκληρες ) πιπεριές Φλωρίνης ψητές
400 γρ. βρασμένα ρεβίθια (45 λεπτά βράσιμο ρεβιθιών)
250 γρ. χαλούμι κομμένο σε φέτες

Ελαφρύ πεστο μυρωδικών

1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαϊντανό
½ φλιτζάνι ψιλοκομμένο βασιλικό
½ φλιτζάνι ελαιόλαδο
1 σκελίδα σκόρδου
αλάτι
πιπέρι


Εκτέλεση


Για να φτιάξετε το ελαφρύ πεστο μυρωδικών, τοποθετείτε όλα τα υλικά σε ένα πολυμίξερ και χτυπάτε μέχρι να ομογενοποιηθούν.  
Ζεσταίνετε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι με 1 κουταλιά ελαιόλαδο και σοτάρετε για 3-4 λεπτά τα σπαράγγια, τα ρεβίθια και τις πιπεριές Φλωρίνης, ανακατεύοντας ελαφρά. Αφαιρείτε τα υλικά απο το τηγάνι. Στο ίδιο τηγάνι ρίχνετε 1 κουταλιά ελαιόλαδο και ψήνετε το χαλούμι για 1-2 λεπτά απο κάθε πλευρά ή μέχρι να αποκτήσει μια χρυσαφένια κρούστα. Τοποθετείτε την ζεστή σαλάτα σε ένα μεγάλο πιάτο και ρίχνετε μερικές κουταλιές απο το πεστο μυρωδικών. 
« επιστροφή
 
Site by ólyvon | incom cms
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια από το διαχειριστή του web site. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα