Αναζήτηση 
Τι νερό πίνετε?
Προτιμώ εμφιαλωμένο
Πίνω από τη βρύση
Χρησιμοποιώ ένα απλό φίλτρο
Χρησιμοποιώ φίλτρο αντίστροφης όσμωσης
Χρησιμοποιώ φίλτρο με υπεριώδη ακτινοβολία
 
 
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ : ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ SUPER FOODS

Μια πολύ όμορφη βραδιά πραγματοποιήθηκε πριν από ημέρες στο Gazarte. Οι Εκδόσεις Διόπτρα και οι διαιτολόγοι - διατροφολόγοι Κωνσταντίνος Ξένος και Αστερία Σταματάκη παρουσίασαν και γιόρτασαν το νέο τους βιβλίο "Γνωρίστε τα ελληνικά super foods", που κυκλοφόρησε μέσα στον Απρίλιο και ήδη γνωρίζει μεγάλη επιτυχία!

Στη βραδιά παραβρέθηκαν πρόσωπα από το χώρο της πολιτικής, των media και της showbiz αλλά και φίλοι και συνεργάτες των δύο συγγραφέων. Συντονίστρια της όλης παρουσίασης ήταν η δημοσιογράφος Σοφία Νέτα, ειδικευμένη σε θέματα υγείας. Για το βιβλίο μίλησαν ο Yφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, κύριος Αθανάσιος Σκορδάς, ο Υφυπουργός Υγείας, κύριος Αντώνης Μπέζας και ο Πρόεδρος της Ένωσης Διαιτολόγων - Διατροφολόγων Ελλάδος, κύριος Μανώλης Μανωλαράκης που τόνισε την εγκυρότητα και αξιοπιστία του βιβλίου. Όλοι οι ομιλητές ευχήθηκαν να είναι καλοτάξιδο, είχαν όμως την ευκαιρία να επισημάνουν και το σημαντικό μήνυμα της υποστήριξης των ελληνικών τροφών τόσο από την πλευρά της ελληνικής οικονομίας όσο και από την πλευρά της υγιεινής διατροφής.

Οι δύο συγγραφείς και ο εκδότης Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος, καλωσόρισαν και ευχαρίστησαν όλους τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκαν σε όλους μια όμορφη βραδιά.

 

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν:

ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, κύριος Αθανάσιος Σκορδάς

ο Υφυπουργός Υγείας, κύριος Αντώνης Μπέζας

ο Πρόεδρος της Ένωσης Διαιτολόγων - Διατροφολόγων Ελλάδος, κύριος Μανώλης Μανωλαράκης

o Γενικός Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, κύριος Ανδρέας Παπαμιμίκος

ο Τάκης Ζαχαράτος

ο σχεδιαστής Νίκος Αποστολόπουλος

η ηθοποιός Πέγκυ Σταθακοπούλου

ο ηθοποιός και συγγραφέας των εκδόσεων Διόπτρα Κώστας Κρόμμυδας με τη σύζυγο του Μαρίνα Γιώτη, συγγραφέας παιδικών βιβλίων

η συγγραφέας των εκδόσεων Διόπτρα Δημητρα Γουλά

η ηθοποιός και παρουσιάστρια Έλντα Πανοπούλου

« επιστροφή
 
Site by ólyvon | incom cms
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή απόδοση του περιεχομένου του παρόντος web site με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια από το διαχειριστή του web site. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα